Palvelu

Hankinnat

pexels-andrea-piacquadio-3760067
Tietoa

Hankinnoista

Hankinnat ovat tärkeä osa yrityksen toimintaa, sillä ne vaikuttavat suoraan yrityksen taloudelliseen tulokseen ja toiminnan tehokkuuteen. Hankinnat voivat koskea esimerkiksi raaka-aineita, tarvikkeita, laitteita tai palveluita. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin hankinnoista ja niiden merkityksestä yritykselle.

Hankintaprosessi alkaa yleensä tarpeen tunnistamisella. Sen jälkeen tehdään tarjouspyyntöjä sopivilta toimittajilta ja tarjouksia vertaillaan. Kun sopiva toimittaja on valittu, tehdään sopimus ja hankinta toteutetaan. Hankintaprosessiin kuuluu myös hankintojen seuranta ja arviointi.

Ulkoistaminen voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun yrityksellä ei ole tarpeeksi resursseja tai osaamista hankintojen hallintaan tai kun halutaan keskittyä ydinliiketoimintaan. Ulkoistamisella voi saada myös säästöjä ja parantaa hankintojen tehokkuutta.

pexels-pixabay-210600
Hinta

Hankintapalvelu

Tuotetaan asiakkaalle ilmaiseksi, Avican laskuttaa toteutuneesta hyödystä. Hankintapalvelun avulla pyrimme säästämään asiakkaidemme kustannuksia hankkimalla heille tarvittavat palvelut kilpailuttamalla useita toimittajia. Mikäli asiakas saa hankittua palvelun kilpailutuksen avulla edullisemmalla hinnalla kuin aiemmin, Avican laskuttaa säästetyn summan prosenttiosuutena.

Q & A

Usein kysytyt kysymykset hankinnoista

Hankintojen hallinta on tärkeää, sillä se auttaa yritystä tekemään tehokkaita ja kustannustehokkaita hankintoja, joilla voidaan saavuttaa yrityksen tavoitteet. Lisäksi hankintojen hallinta auttaa varmistamaan, että hankinnat ovat laadukkaita ja että toimittajat ovat vastuullisia.

Hankintoja voidaan tehdä vastuullisesti valitsemalla toimittajia, jotka noudattavat vastuullisuusperiaatteita ja jotka tarjoavat kestäviä tuotteita tai palveluita. Lisäksi yrityksen on hyvä arvioida hankintojen ympäristövaikutuksia ja pyrkiä vähentämään niitä.

Tarjouspyyntöprosessi on prosessi, jossa yritys pyytää tarjouksia eri toimittajilta tiettyjen tuotteiden tai palveluiden hankkimiseksi. Tarjouspyyntöprosessiin kuuluu usein tarjouspyynnön laatiminen, toimittajien valitseminen, tarjousten vastaanottaminen ja tarjousten vertailu.

Toimittajat valitaan yleensä tarjouspyyntöprosessin kautta. Tarjouspyynnön perusteella yritys arvioi toimittajien tarjoukset ja valitsee niistä sopivimman toimittajan. Valintaperusteina voivat olla esimerkiksi hinta, laatu, vastuullisuus ja toimitusvarmuus.

Hankintojen kustannuksia voidaan hallita esimerkiksi tehostamalla hankintojen hallintaa ja tarjouspyyntöprosessia, neuvottelemalla hintoja toimittajien kanssa, tekemällä hankintoja suurissa erissä ja käyttämällä tehokkaita hankintajärjestelmiä.

Yrityksen menestykseen vaikuttavat monet tekijät, mutta hankintatoimen terävöittäminen on yksi keskeisimmistä. Se on avain menestykseen ja kestävään kilpailukykyyn, ja menestyvät asiakkaamme ovat erinomainen esimerkki siitä, miten tehokas hankintatoimi voi auttaa yritystä menestymään.

Asiakkaamme

Three Column Testimonial

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

speaker-2
Job Title
Full Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

speaker-2
Job Title
Full Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

speaker-2
Job Title
Full Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

speaker-2
Job Title
Full Name
Haluatko tietää lisää

Palveluistamme?

ja siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi saavuttamaan kestävää kilpailukykyä?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme edustajat auttavat sinua ymmärtämään,

miten palvelumme voivat auttaa saavuttamaan yrityksesi tavoitteet.